Get Adobe Flash player
Contact Details
Cell: 082 806 5903
Cell: 083 390 8762
Local Fax: 086-517 2255
Int. Fax: +27- 86-517 2255

E-mail: info@kohande.co.za

GPS Coordinates
S 25 30’55.2”
E 28 29’56.0”

Address
42 Leeuwkloof
De Wagensdrift
Cullinan
Gauteng
South Africa


Join Us On Facebook

Reviews

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

Baie dankie Dirk, net wat ons nodig gehad het - rus en vrede in 'n pragtige plek! Goed toegerus en goed instand gehou, en die eenhede is ver uit mekaa

Nov 10, 2014 by Corné & Judy
Country: Suid Afrika 

Baie dankie Dirk, net wat ons nodig gehad het - rus en vrede in 'n pragtige plek! Goed toegerus en goed instand gehou, en die eenhede is ver uit mekaar vir baie privaatheid. Ons kom terug ...


Judging by all the great comments from previous visitors to Kohandè, I am really looking forward to visiting for the first time this weekend and to m

Nov 05, 2014 by Corné & Judy
Country: South Africa 

Judging by all the great comments from previous visitors to Kohandè, I am really looking forward to visiting for the first time this weekend and to meeting "Oom" Dirk.


Thank you so much, Dirk, for another wonderful, peaceful weekend at Kohande! Colleen and I had a fantastic few days together, relaxing and communing w

Aug 01, 2014 by Erica Northam-Brown
Country: South Africa 

Thank you so much, Dirk, for another wonderful, peaceful weekend at Kohande! Colleen and I had a fantastic few days together, relaxing and communing with nature, in the lap of luxury. The lions, hyena and jackals added to the magic of Kohande - very special indeed. We have promised to return shortly, to "our" little piece of Eden!


DirkDankie vir julle gasvryheid by Komande en dat ons die voorreg gehad het om 'n stukkie van julle paradys met julle te kon deel. Ek sal Komamde

Jul 21, 2014 by Michiel Meyer
Country: Suid Afrika 

Dirk
Dankie vir julle gasvryheid by Komande en dat ons die voorreg gehad het om 'n stukkie van julle paradys met julle te kon deel. Ek sal Komamde by andere aanbeveel want dit is siele kos. Blessings Michiel en Anna-Marie


Ons gaan nou vir ons 4e keer Kohandè toe, en ons geniet dit elke keer net meer. Dis presies net wat 'n mens nodig het na 'n gejaagde week in die sta

Apr 22, 2014 by Shantelle von Gordon
Country: South Africa 

Ons gaan nou vir ons 4e keer Kohandè toe, en ons geniet dit elke keer net meer. Dis presies net wat 'n mens nodig het na 'n gejaagde week in die stad, dis so lekker rustig en stil. En ook nie vêr om te ry nie. Baie dankie oom Dirk!


Baie dankie vir die mooi, skoon en gerieflike verblyf in die bos. Ons het die stilte baie geniet. Alles is baie goed uitgele en die mense is baie vrie

Oct 23, 2013 by Fanie & Elsabe Mans
Country: RSA 

Baie dankie vir die mooi, skoon en gerieflike verblyf in die bos. Ons het die stilte baie geniet. Alles is baie goed uitgele en die mense is baie vriendelik en aangenaam. Ons sal beslis dit aanbeveel aan enige iemand wat wil gaan rus, ons sal beslis weer daar besoek afle. Baie dankie!!


Heerlik gekuier! Dit was fantasties. Oom Dirk, dankie vir jou gasvryheid en geselsies. Ons sal verseker weer vir julle kom besoek. Dit was lekker om n

Sep 02, 2013 by Tanya Janse Van Rensburg
Country: South Africa 

Heerlik gekuier! Dit was fantasties. Oom Dirk, dankie vir jou gasvryheid en geselsies. Ons sal verseker weer vir julle kom besoek. Dit was lekker om net weer in die natuur rustig te word! Die tente ook baie netjies en skoon. Wonderlik dat daar nog so 'n plek is soos Kohande! Welgedaan!


Net die plek om 'n rustige naweek te geniet. Verblyf is fantasties.

Jun 20, 2013 by Veronica Riggs
Country: South Africa 

Net die plek om 'n rustige naweek te geniet. Verblyf is fantasties.


Had a great three night stay. Very peaceful and relaxing. Accommodation great.

Mar 26, 2013 by Mike Barnes
Country: South Africa 

Had a great three night stay. Very peaceful and relaxing. Accommodation great.


Kohande is the best place we ever visited it was clean everything was there we really only needed food and clothing we had a ball walking in the natur

Mar 25, 2013 by helen v d westhuizen
Country: South Africa 

Kohande is the best place we ever visited it was clean everything was there we really only needed food and clothing we had a ball walking in the nature and find the different animals privacy was good they don't deserve a five star the deserve a ten star one word it was awesome.


Kohande 082-806-5903 42 Leeuwkloof, De Wagensdrift, South Africa Cullinan GP, 1000 South Africa 4.7 5.0 39 39 We spent two glorious days at Kohande the past weekend. The accomodation is superb and the peacefullness of the place are really worth visiting. We truly had a wonderfull rest and
Page:
1234

Kohande
42 Leeuwkloof, De Wagensdrift, South Africa CullinanGP1000 South Africa 
 • 082-806-5903